Behandlingar

• Kom ihåg att dricka vatten efter alla behandlingar.
• Stretcha varje dag för ett hållbart resultat.
• Unna dig själv regelbunden massage, t ex var 6:e vecka
.

Avslappnings massage

Ansikts- och huvudmassage, 25 min 580:-
En ljuvligt avslappnande stund med stilla och mjuk massage över hela ditt huvud så som ansikte. Behandlingen ökar din cirkulation i berörda områden samtidigt som den minskar dina spänningar i vardagen i största välbehag.

Aromamassage, 25 min 580:- / 55 min 815:-
Aromamassage är till för dig som söker en mjuk massage för ett inre lugn. Du får en känsla av ny balans i tillvaron och härlig energi. I behandlingen fokuseras på stillhet och avslappning. Vi använder svenska, ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Det är vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Aromamassage ökar, som all annan massage, cirkulationen i kroppen, stärker immunförsvaret och ökar ditt välbefinnande.

Maximala djupavslappningen Access Bars, 75 min 1120:-
Access Bars är en djupavslappnande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, sexualitet. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Vad mer kan då bli möjligt för dig?

Hot Stone Massage / Heta Stenar Massage, 55 min 970:-
Med varma lavastenar från Mexico och väldoftade olja masseras du i största välbehag till en meditativ avkoppling med djupgående effekt för både kropp och själ. De varma stenarna löser upp dina spänningar och din cirkulationen ökar. Behandlingen är en riktig SPA-upplevelse och stressreducerare där du svävar iväg och glömmer tid som rum. Underbart skönt! Rekommenderas även till reumatiker!

Taktil beröring, 75 min 1120:-
Taktil beröring är en djupt avslappnande och mjuk behandlingsform som framför allt är lugnande. Behandlingen upplevs av många som meditativ. Terapeuten stryker med varsamma händer olja över din kropp enligt ett bestämt mönster där händer, fötter och ansikte alltid ingår. Taktil beröring är en stressreducerande behandling som lindrar vid oro och är bra vid sömnproblem. Du får landa och hitta tillbaka till dig själv och dina känslor!

Behandlande massage

Gravidmassage på gravidbädd, 25 min 580:-, 55 min 815:-, 75 min 1120:-
Behandlingen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärsområden somjust du upplever i din graviditet. Du kommer att ligga bekvämt på mage på en specialdesignad gravidbädd förmaximal avslappning under hela behandlingen. Behandlande gravidmassage passar för alla som passerat v.13. Har du inte uppnått v.13 så gr vi dig en mjukare massage som lindrar dina åkommor och avslappning.

Finsk Massage / Djup Massage, 25 min 580:-, 55 min 815:-
Finsk Massage passar dig som vill ha en mer djupgående och kraftfull massage. Här får du en garanterad effekt i behandlingen och ett par dagar efteråt har du fått ny energi och bättre rörlighet i leder och muskler. Ibland kan man känna en "träningsvärk" i 1-2 dagar efter massagen vilket är en del i kroppens återhämtningsprocess. Tänk på att vila och att dricka mycket vatten efter behandlingen för att återställa vätskebalansen.

Koppnings Massage, 55 min 815:-
Koppningsmassage är en gammal tradition som kommit tillbaka i ny form där bindväven och muskulaturen bearbetas med gummikoppor. Behandlingen ökar cirkulationen, löser upp och töjer bindväven samt rensar bort slaggprodukter. Du blir fri spänningar och får samtidigt en riktig detox! Koppningsmassage är även en mycket effektiv behandling mot celluliter! Mycket effektiv behandling vid besvär i ländryggen.

Käkledsbehandling, 45 min 650:-, 25 min 580:-
Käkledsbehandling hjälper vid stress som yttrat sig i att du bitit ihop en längre tid eller gnisslat tänder. Käkleden behöver också behandling när den har låst sig vid t ex fall eller slag. Du kan också behöva hjälp om du har svårt att gapa helt eller stänga käken helt. Käkledsbehandlingen börjar med att käkmuskulaturen i ansiktet först masseras. Därefter får du käkleden masserad inne i munnen. Terapeuten arbetar då med handskar på.

Massage Terapi / Idrotts Massage , 25 min 580:-, 55 min 815:-
Massageterapi/ Idrottsmassage är en handfast och djupgående massage som syftar till att lösa upp kraftigare muskelspänningar som ibland även kan ge dig domningskänslor. Behandlingen kan förutom djupmassage även innehålla inslag av triggerpunkts behandling, koppningsmassage, värmebehandling och vibrationsbehandling. Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa eller när du tränar hårt och vill förebygga skador och ge musklerna möjlighet till maximal energiutväxling.

Revolving, 25 min 580:-, 55 min 815:-
Revolving är en djupgående behandling för både muskler och bindväv. Terapeuten arbetar här med långsamma och inkännande drag som töjer bindväven och ger ökar cirkulationen i muskulaturen. Behandlingen förbättrar din hållning och återställer obalanser och nedsatt rörlighet. Den hjälper också kroppen att motverka slitage på muskler, leder och ligament. Revolving är en bra metod för att öppna upp framsidan av kroppen. Den frigör din andning och släpper loss stress i diafragma och bröstkorg.

Vad- och Fot Massage, 25 min 580:-

Har du ont i vaderna efter löpning eller är du svullen och trött i benen? En vad- och fotmassage gör underverk för cirkulationen och tar bort spänningar eller ödem som kan ge värk. Ger dig ny spänst i din löpning!

Förebyggande massage

Svensk Klassisk Massage, 25 min 580:- , 55 min 815:-
Detta är den mest kända massageformen i Sverige som också är välkänd världen över för att lösa upp lättare muskelspänningar och för att öka blodcirkulationen. Svensk Klassisk Massage är också avslappnande och friskvårdande för både kropp och själ. Välj mellan 25 min eller 55 min.

Övriga behandlingar

Akupunktur, 55 min 815:-, 40 min 580 :-
Klassisk kinesisk behandlingsform där man arbetar med att justera kroppens energiflöden. I behandlingen ingår pulsdiagnostik och akupunktur med nålar och eventuellt moxibustion (örtbränning). Akupunktur används både i förebyggande och behandlande syfte för muskelspänningar, huvudvärk, ledbesvär, matsmältningsproblem , stress, depression och mycket mer.

Medicinsk laser, 25 min 580:-
Medicinsk laser blir allt vanligare och idag är det en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid behandling med medicinsk laser påskyndas cellernas och kroppens självläkning genom ljuset från lasern. Effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är idag mycket omfattande. Behandlingen är helt smärtfri och utan biverkningar.

Vi behandlar vid:

• smärta i rygg, axlar och knän
• reumatiska sjukdomar
• idrottsskador
• inflammationer
• sårläkning
• akuta/kroniska skador
....och mycket mer


För att boka en behandling - Internetboka direkt här på sidan.


Boka tid


Vill du köpa ett presentkort men har svårt att ta dig till oss?
Vi sänder det med posten!

Skicka dina uppgifter via ett sms till 073-98 25 160 eller maila susanne.lindvall1@me.com
© 2016 Susannes Massage & Friskvård  |  Chokladmassage, Idrottsmassage, Aromamassage, Ansiktsmassage, Huvudmassage sitemap